Vi älskar

Vi är våra medarbetare. Därför är trivsel, bra samarbete och teamkänsla viktiga delar av vår vardag. Är du öppen för att dela dina idéer med andra och intresserad av en prestigelös och flexibel arbetsplats? Då tror vi att vi skulle kunna trivas tillsammans.

Vi har gjort vårt jobb när våra kunder kan fokusera på sitt

Ett roligt jobb för oss är att befria våra kunder från tråkiga jobb. Vi lägger stor vikt vid att förstå hur vardagen ser ut för våra användare. Därför är det självklart att du som jobbar hos oss är intresserad av din omvärld och öppen för att ställa frågor som kan leda till lösningen på någon annans problem.

”När jag träffar andra som jobbar med utveckling blir det tydligt att vi har kommit långt i vårt arbetssätt. Friheten i att lösa uppdraget på bäst sätt innebär att vi har det roligt på jobbet samtidigt som vi levererar ett stort värde till våra kunder”

- Robin, Produktspecialist och Scrum Master

Tyvärr, just nu har vi inga lediga tjänster

Men skicka gärna in en spontantansökan. Berätta lite om dig själv och varför Volvo Car Retail Solutions är något för dig, så tar vi det därifrån!

Flexibelt + snabbrörligt = agilt

För oss betyder agilt att vi är flexibla. Vi jobbar med kontinuerliga förbättringar i stället för med långa projekt och leveranser några få gånger om året. På så sätt kan vi snabbt skapa värde.

Vi påbörjade vår agila resa 2014 och jobbar idag i treveckorssprintar enligt scrummetodiken. Vi får ofta frågan från omvärlden om att berätta om vår agila utveckling och delar så ofta vi kan med oss av våra erfarenheter, samtidigt som vi fortsätter utveckla sättet vi arbetar på.

Har du inte jobbat agilt förut? Ingen fara, för att ge alla en bra start introducerar vi våra nyanställda till vårt sätt att arbeta med hjälp av vår egen Agila Coach.